TENTUM - Web prodaja

FIX IT PRO - marker za uklanjanje ogrebotina

zvijezdice: 0.0

FIX IT PRO - marker za uklanjanje ogrebotina

Ogrebotina tu i tamo, i tako godinama, učinile su da vaš limeni ljubimac izgleda kao da je bio na prvoj liniji fronte. Lakiranje i nanošenje nove boje košta, a niti to nije jamstvo da ogrebotina više neće biti.

Zato vi posegnite za elegantnim rješenjem - fix it! PRO namijenjen je repariranju boje vašeg automobila. Nakon što upotrijebite ovaj proizvod, na kojoj god boji, odmah ćete primijetiti kako su oštećenja nestala. A vi ste osim novaca uštedjeli i svoje dragocjeno vrijeme.

Za lijepu boju vašeg automobila!

fix it! PRO sadrži fix it! PRO marker i dva uloška koja su zapakirana u foliji. Ovaj proizvod uspješno otklanja površinska oštećenja te štedi vaš novac i vaše vrijeme. fix it! PRO djeluje na svakom automobilu te se stapa sa svakom bojom automobila. Također, otporan je na vodu i brzo se suši, jednostavan je za uporabu i, najbitnije od svega, daje savršene rezultate.

fix it! PRO ćete upotrijebiti tako da prinesete olovku i pritisnete je na površinu. Zatim povucite liniju i gledajte kako ogrebotina nestaje. Višak uklonite papirnatom maramicom i to je to, vaš limeni ljubimac je spreman!

Nabavite ovaj proizvod i vozite se u automobilu koji je oku ugodan - bez ogrebotina i oštećenja.


Ponuda uključuje: fix it! PRO paket za repariranje limarije
fix it! PRO paket sadrži: 1x fix it! PRO marker te 2 uloška (zapakirano u foliji)

Cijena:49,00kn

Rasprodano Dodaj u listu želja
FIX IT PRO - marker za uklanjanje ogrebotina

Recenzije i komentari

Napiši recenziju ili komentar!