TENTUM - Web prodaja

za najmekša stopala ikada-električna turpija Personal pedi :)

zvijezdice: 0.0

za najmekša stopala ikada-električna turpija Personal pedi :)

Već ste umorni od ribanja peta i žuljeva? U samo jednom potezu možete se riješiti tvrdokornih naslaga kože pomoću Personal Pedija. Jedinstveni mineralni valjak okreće se brzinom od 2500 okretaja u minuti pa lako uklanja zadebljanu kožu s vaših stopala. Ako imate žuljeve na rukama, također ih možete ukloniti pomoću Personal Pedija i koža će vam biti ponovo nježna i meka!
Predstavljamo sjajan Personal Pedi! Dovoljan je jedan pokret i Personal Pedi odradi sve ostalo. Jednostavno uklonite zadebljanu kožu rotirajućim mikro mineralom koji brzo uklanja tvrdu i neuglednu zadebljanu kožu te ostavlja vaša stopala glatkima. Zatim završite valjkom za poliranje.

Polirajte, zagladite i masirajte vaša stopala! Tajna je u 2500 okretaja u minuti, rotaciji mineralnog valjka koji otpušta i uklanja tvrdu i neuglednu zadebljanu kožu. Valjak za zaglađivanje ostavlja savršen polirani izgled! Ovaj revolucionarni sistem za njegu stopala je vodootporan – tako da ga možete koristiti u tušu, kao dio dnevne rutine.

Uz Personal Pedi možete odstraniti čak i žuljeve na rukama!

Naručite svoj Personal Pedi s valjkom za odstranjivanje i valjkom za zaglađivanje i poliranje i recite zbogom neugodnoj zadebljanoj koži! Uklonite zadebljanu kožu mineralnim valjkom koji se rotira 2500 okretaja u minuti!

Personal Pedi set sastoji se čak od dva valjka – valjak za odstranjivanje i valjak za zaglađivanje i poliranje

Paket sadrži:
1x aparat
1x mineralni valjak
1x valjak za poliranje
1x četkica za čišćenje
Napajanje: 2x AA baterija (uključeno)

Cijena:140,53kn

299,00 kn (53%)

Dodaj u košaricu Dodaj u listu želja
za najmekša stopala ikada-električna turpija Personal pedi :)
Na akciji!

Recenzije i komentari

Napiši recenziju ili komentar!